IV. Körösvidéki Sulikupa – 2018.április 8

A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége által évek óta megrendezett országos viszonylatban is egyedülálló gyermek-horgászverseny sorozatot a IV. Körösvidéki Sulikupának az első mezőtúri selejtezőjét a Ligeti Tó partján tartottuk meg az Újvárosi iskola tanulóinak.
Az április 8-án vasárnap megtartott versenyben 18 kis horgász vett részt és a hat csapatból négyen eredményes halfogássokkal büszkélkedhettek.
A két mezőtúri selejtezőn résztvevők gyerekek a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetségétől 31 db. egységes állami horgászokmányt (gyermek) és 32 db éves általános gyermek területi jegyet kaptak. Emellett a szövetség a horgászbottal nem rendelkező gyermekeket új horgászbottal, szerelékkel is segítette a verseny ideje alatt. A megmérettetés végén a gyerekek oklevelet, ajándékként úszótartót és úszókat kaptak!
Köszönjük a szervező munkát és támogatást Dr. Hunya Miklós elnök, Dr. Kutyej Lajos alelnök, Nemes Attila ügyvezetőnek, a KHESZ munkatársainak, a Pinki Horgászbolt tulajdonosának, Veres Imrének, Nagy Ferenc tanár úrnak a szülőknek és az iskolának. A helyszínt és az együttműködést a MHE munkatársainak és tagjainak!
Április 15-én a következő elődöntőn várjuk versenyzőinket a Ligeti Tónál! Hajrá Mezőtúr 

Krisztina Metzker fényképe.

Krisztina Metzker fényképe.

Krisztina Metzker fényképe.

Krisztina Metzker fényképe.

Krisztina Metzker fényképe.

Krisztina Metzker fényképe.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.