Videópályázat Európáról

VIDEÓPÁLYÁZAT INDULT EURÓPÁRÓL, A FŐDÍJ 4 X 300.000 FT

2017. március 6. és április 30. között lehet pályázni élőszereplős vagy animációs videófilmekkel a Vid@eu elnevezésű versenyre az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének Facebook oldalán található applikáción keresztül. A három kategória, amelyben a kiírók a pályázatokat várják:

  1. Digitális egységes piac – Ebbe a témakörbe tartozik az online vásárlás, az internetes zaklatás, az online tér nyújtotta kulturális sokféleség, és a családi életet átszövő digitalizáció.
  2. Fiatalok mobilitása az EU-n belül – Ebbe a témakörbe tartozik a külföldi önkéntes munkavállalás, korábbi részvétel Erasmus programban – beleértve Magyarországon tanuló külföldi diákok tapasztalatait, illetve külföldön eltöltött szakmai gyakorlat.
  3. Klímaváltozás és energiaunió – Ebbe a témakörbe tartozik minden, ami az éghajlatváltozásról, a megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos viszonyunkról és tevékenységünkről szól globális vagy helyi szinten.

A videófilmeknek alkalmasaknak kell lenniük arra, hogy EU-s értékeket bemutatva, a közösségi médiában terjeszthetők legyenek. A pályaműveket szakmai zsűri értékeli majd az uniós témákhoz való kapcsolódás, a kreativitás és a kivitelezés szempontjait figyelembe véve. A zsűri által kiválasztott egy-egy kategória győztese mellett a közönség is szavazhat május 4-14. között a Facebook-on. A legtöbb kedvelést begyűjtő videó készítője közönségdíjban részesül. A díjazottak 300.000 forintos vásárlási utalványt kapnak, amit műszaki cikkek vásárlására fordíthatnak.

További információk ide kattintva!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.